Zo zou het klinken in ’t Hammeke….

Onze evocatie op zondag 19 april vervalt en ook de extra voorstelling die we voorzien hadden op zondag 26 april wordt verschoven naar een latere datum. Ja, we waren wat blij met de belangstelling. Omdat slechts 90 plaatsen beschikbaar zijn in de Kapel van Onze-Lieve-Vrouw in ’t Hammeke, hadden we een extra datum geprikt. Nu denken we aan nieuwe data in het najaar 2020. We houden u zeker op de hoogte.

Tussendoor hebben we even de akoestiek van de kapel getest en wij vinden dat het fantastisch klinkt.  Luister maar even naar een opname hierna.

De neutrale glasramen van de kapel werden door Dirk aan de binnenzijde met transparant papier bedekt en daarop schilderde hij in kleur fragmenten uit het verhaal van de zoektocht van Novitius, volledig in de stijl van de hoogdruk gravures uit het boek.

De kapel blijft nog een tijdje eenzaam en verweesd achter aan de oevers van de Zenne, die stroomt  en vloeit alsof er nooit een virus in het land was.

We zenden iedereen die reeds een plaats reserveerde nog een mailtje om het uitstel te melden.