Evocatie Novitius in Expog – Kapellen met unieke interventie van Mora Vocis

Tijdens de tentoonstelling “In de voetsporen van Hildegard van Bingen” in Expog Kapellen stond slechts 1 enkele evocatie gepland, op zaterdag 14 december, als afsluiting van de workshop ‘middeleeuwse zang’ onder leiding van Els Janssens.

Maar dit werd een uniek moment want tijdens de voorstelling kreeg Novitius versterking van de dames van “Mora Vocis” die de volgende dag het concert “Miracula Mulierum” brachten in de  Sint Jacobuskerk.

Door de inbreng  Caroline Marçot, Penelope Stuart, Annie Paris en Els Janssens werd het een beklijvende evocatie.

 

Wat ons ook heel blij maakte was de waardering van de dames van Mora Vocis voor het grafisch werk van Dirk en voor de zangpartij die Wendy bracht. Zij situeerden dit op een hoogstaand professioneel niveau.

De tentoonstelling en evocatie “Op zoek naar Hildegard van Bingen” brengen wij nog steeds graag op locatie, voor uw vereniging, bibliotheek, cultuur centrum… Neem vrijblijvend contact op met dirk.huyghe@telenet.be